You are here :: Killinger / Kittens

Vores katte er først og fremmest vores kæledyr! At udstille er tillige en sjov og spændende sport... Men, at opdrætte er for os en passion!
Drømmen om at skabe "den perfekte kat" - både af sind, sundhed og skøhed - dét er målet. Men selvom hver enkelt killing er helt unik, er vi nødt til at sælge langt de fleste og kun beholde få udvalgte individer til det videre avlsarbejde.
Størst er dog glæden ved at opleve et kuld killinger komme til verden, følge deres opvækst og trivsel på nærmeste hold, for til sidst at se dem skabe glæde hos de killingekøbere, som har udvalgt lige netop deres killing.
Alt i alt en ganske bekostelig men også helt vidunderlig hobby - dét er hvad det er for os!

Vi ønsker at sikre vores killinger de bedst mulige hjem. Derfor vil vi gerne have besøg af alle, der ønsker at købe en killing hos os, for at vi gensidigt kan få et indtryk af hinanden. Også for killingekøberne anbefales det nemlig, at aflægger besøg hos den opdrætter, man overvejer at købe en killing hos. Der er stor forskel på katterier, og det er vigtigt, man har tillid til det sted, man får sin killing fra!

Da vi kun har 1 - 2 kuld killinger om året, er det ikke sikkert vi lige har en killing til salg, når en køber henvender sig. I stedet bliver man skrevet op, og vi sender besked næste gang der er killinger på vej.

Vores killinger får først lov at flytte hjemmefra, når de er omkring 3½ måned gamle. Først på det tidspunkt, er de mentalt og fysisk helt klar til at blive adskilt fra både mor og kuld-søskende. Til gengæld har de fået deres fulde basis vaccine og er vaccineret imod alt, hvad der kan vaccineres imod, ligesom de har fået ormekur et antal gange under opvæksten. De har naturligvis original Felis Danica stambog, sundhedsattest fra dyrlægen, er chip-mærkede og har pet-pas, så de kan komme med på ferie og evt. udstilling også i udlandet! De får også lidt mad, legetøj og et lille tæppe med, når de flytter hjemmefra.

Vi skriver købsaftale med alle vores killingekøbere og tilbyder naturligvis livslang råd og vejledning vedr. katten, ligesom vi ønsker at følge lidt med i, hvordan det går den fremover.

En killing hos os koster 5.000 kr.

Da det er vigtigt for os at få bedømt vores avlsarbejde, har vi et stort ønske om, at de pæneste af vores killinger bliver udstillet mindst én gang. En killing må dog ikke udstilles før den er 4 måneder gammel, hvorfor vi nogen gange ønsker at beholde killingen lidt længere - eller indgå aftale med køber om, at de tager den med på udstillingen for os.
Hvis killingekøber herefter får lyst til selv at udstille sin killing, vil det kun glæde os, og vi giver gerne råd og vejledning herom, og udlåner det nødvendige udstyr i starten.