You are here :: Katte / Cats Carla*


IP. EC. (N)Solefall Carla, DM - OCI b 24, chokolade spotted Ocicat, født 17. juli 2003 - *juli 2013. Se stamtavle her


Carla var en meget kvik og utrolig charmerende lille pige af særdeles god type, født hos Hanne Luthen i Norge efter nogle af de bedste linjer i Norge og Sverige på daværende tidspunkt.
Vi fik Carla da hun var 3½ måned gammel, og da havde hun allerede været på sin første udstilling i Bergen, hvor hun blev bedste killing i sit kuld og blev nomineret til Best in Show! Det var således en rigtig lille ”Star” vi fik hjem fra det høje nord, og hendes udstillingskarriere fortsatte siden i samme flotte stil med utallige Nomineringer og enkelte Best in Show titler!


GIC Solefall Carla, født 17-07-2003, chokolade spotted Ocicat, OCI b 24


Carla faldt omgående til hos os, og var kendetegnet at et enormt mod og en selvtillid der slog alt! Hun var meget livlig og hun charmerede alle, der kom i hendes nærhed. Som ung yndede hun at sidde på vores skulder, og følge med i alt hvad vi foretog os. Hun var generelt meget legesyg – hele livet igennem! Som voksen blev hun en rigtig lille ”dame”, med sin egen værdighed. Carla var meget, meget kærlig og hengiven, og hun insisterede altid på at ligge under dynen!

Carla fik desværre cancer i mælkekirtlerne, blev opereret men fik tilbagefald med spredning til lymferne. Da knuderne for alvor begyndte at vokse, valgte vi i juli 2013 at lade Carla sove ind i vores favn, mens hun endnu var en glad kat.

Carla blev lige akurat 10 år gammel. Hun blev mor til 5 skønne kuld killinger - vores A-kuld, B-kuld, C-kuld, E-kuld og F-kuld - hvoraf vi har beholdt Athene og Frej til vores videre opdræt.