You are here :: Katte / Cats Pepe*


EP. EC. FIN*Guttatus Amor’s Arrow - OCI b 24, chokolade spotted Ocicat, født 22. november 2004 - *november 2015. Se stamtavle her


For at få tilført nye linjer kom Pepe i marts 2005 hjem til os fra katteri Guttatus v/ Marjo Vormisto i Finland, som i flere år havde stået for noget af det bedste Ocicat opdræt der findes i Norden. Pepe havde en særdeles god type med et helt vidunderligt ”løve-ansigt”. Han var stor og muskuløs med en kraftig knoglebygning – en rigtig Herre! Han var ret mørk i chokoladefarven, havde en pæn kontrast og et godt mønster med mellemstore spotter.

Guttatus Amor’s Arrow, født 22-11-2004, chokolade spotted Ocicat, OCI b 24


Når man køber kat på den afstand – alene på baggrund af stamtavle, fotos og ikke mindst tillid til opdrætteren – er det ekstra spændende at se hvordan den er. Og vi blev ikke skuffede! Pepe havde det mest herlige temperament man kan tænke sig, og han faldt helt uden problemer til i husets øvrige katteflok!


Pepe snakkede en del og var altid i meget tæt kontakt med os. Han kom jævnligt og bad om at blive taget på armen, for at få en ordentlig kæletur! Han hvilede meget i sig selv, var hengiven og legesyg, og så var han en drøm at have med på udstillinger! Pepe startede sin udstillingskarriere meget flot, hvor han i Vaasa i Finland vandt Best In Show som killing! Så det var en rigtig lille ”star” vi fik hjem i marts 2005, og Pepe fortsatte sin udstillingskarriere hos os, hvor han vandt flere BIS titler og havde utallige Nomineringer og flere Top-katte placeringer.

Pepe blev far til 5 kuld killinger - og fra hans og Carlas sidste kuld, F-kuldet, valgte vi at beholde hans søn Frej. Desværre måtte vi erkende, at det ikke var muligt at beholde både far og søn, så derfor fik Pepe lov at gå på pension og blive kælekat hos en dejlig familie i Nordborg på Als, hvor han havde et trygt og kærligt hjem indtil han i november 2015 fik lov at sove ind på grund af cancer i mælkekirtlerne. Pepe blev således 11 år gammel.