You are here :: Katte / Cats Frej


SP. SC. Hindkjær's Frej, JW, DVM, DSM - OCI b 24, chokolade spotted hankat, født 6. juni 2009. Se stamtavle
her


Frej var i flere år vores fertile avlshan, men hvor han alligevel var del af familien med adgang til hele huset - Når han havde bukser på! Vi ønsker ikke at holde vores hankat som "bur-kat". Ocicat er en meget social og kontaktsøgende race, og Frej ville blive dybt ulykkelig, hvis ikke han ikke kunne være sammen med os. Han havde dog sit eget rum med adgang til indhegnet have, hvor han sov om natten og opholdt sig, når vi ikke var hjemme.

Frej er far til vores H-kuld og vores J-kuld, hvorfra vi foreløbig har to børnebørn. Desuden har Frej haft enkelte eksterne parringer.

Efter Frej i 2015 blev kastreret, fortsatte han alligevel med at være "Alfa-han" og så det fortsat som sin opgave, at holde styr på husets katte. Vi besluttede derfor, at lade Frej gå rigtig på "pension" ved at flytte ind hos en rar familie i nærområdet, som har børn men ingen andre katte! Det har bevirket, at Frej nu kan slappe helt af, og bare være familiens forkælede midtpunkt uden ansvar for noget som helst, og derfor ikke længere strinter.

Frej har en flot udstillingskarriere, hvor han foruden at være Junior Winner (JW), Supreme Champion (SC) og Supreme Premier, med tiden også har opnået titlerne Destinguished Variety Merit (DVM) og Destinguished Show Metit (DSM).
Frej har også opnået mange flotte Top-liste resultater:

2010 - Nr. 1 Bedste Kiling/Ungdyr både i Jysk Rasekatte Klub (JYRAK), Ocicats of Scandinavia (OCIS) og i Dansk Ocicat.

2011 - Nr. 1 Bedste voksen han i OCIS, i Dansk Ocicat og i den tyske hovedklub 1.DEKZVe som Bedste Voksen, udland. Desuden årets Bedste Avlshan i OCIS og Nr. 2 Bedste Voksen Han i Jyrak.2011/12 - Nr. 3 Bedste Voksen Han i Felis Danica!

2012 - Nr. 1 Bedste Voksen Han i Jyrak, i OCIS og i Dansk Ocicat. Nr. 3 Årets Alshan OCIS.

2012/13 - Nr. 5 Voksen han i Felis Danica!

2013 - Nr. 1 Bedste Voksen Han i Jyrak og i Dansk Ocicat.

2014 - Nr. 2 Bedste Voksen Han i Felis Danica! Nr. 2 Bedste Voksen Han i Jyrak. Nr. 1 Bedste Voksen Han i Dansk Ocicat.

2015 - Nr. 1 Bedste Hankastrat i Jyrak og i Dansk Ocicat, samt Nr. 2 Bedste Voksen Han i Jyrak og i Dansk Ocicat.

2016 - Nr. 3 Bedste Hankastrat i Felis Danica! Nr. 1 Bedste Hankastrat i Jyrak, i Dansk Ocicat og i OCIS.

Som ungdyr opnåede Frej at vinde Best In Show (BIS) 7 ud af 10 mulige gange.

Frej blev dermed vores første Junior Winner!!!Det største højdepunkt som ungdyr opnåede Frej dog på Påskeudstillingen i Arnhem i Holland i 2010, hvor han vandt Best of Best blandt samtlige katte på udstillingen - Begge dage!!!

Frej 3½ måned gammel.
Ham KUNNE vi bare ikke skille os af med - heldigvis!

Frej klarede sig ganske pænt på udstillingerne som killing, hvor han bland andet var nomineret på verdensudstillingen i Sct. Gallen i Schweitz i 2009.

"Frikadellens flugt over plankeværket..."

Frigg, Frej og Fulla - et herligt tre-kløver!