You are here :: Katte / Cats Dione*


GIC. Dione Hindkjær Rubelit, CZ - OCI n 24, sort spotted hunkat, født 22. juni 2010 - *januar 2017. Se stamtavle her

Dione hentede vi i Prag i oktober 2010, for at få tilført nye "gamle" linjer til vores avlsprogram. Dione repræsenterede således både nogle af de velkendte Finske linjer og samtidig nogle af de gamle Amerikanske linjer, der har været med fra starten af racens tilblivelse.

Dione havde som typisk for de lidt ældre linjer en del ticking og dermed knap så klar en kontrast. Men hun havde et korrekt spotted mønster og en varm farvetone, hvilket også har vist sig på hendes killinger, der alle har smuk farve og gode, korrekte spotter! Dione havde desuden et dejligt udtryk med meget smukke og udtryksfulde øjne, men en smule højt stillede ører.

Desuden var hun en sund og stærk kat, der havde let ved at blive drægtig, let ved at føde sine killinger og passede dem perfekt.
Dione var testet negativ for FIV/FeLV og for PRA.

Dione blev udstillet indtil titlen af Grand International Champion (GIC). Hendes bedste resultater var, da hun som killing/ungdyr opnåede 2 x BIV, 2 x NOM og 1 x BIS.

Dione blev mor til 3 kuld - vores H-kuld, I-kuld og J-kuld - hvorefter hun blev kastreret.

Da Dione herefter ikke længere var glad for at bo sammen med vores øvrige katte, flyttede hun ind hos en god bekendt, der bor i nærheden og hvor vi fortsat besøgte hende jævnligt. Her stortrivedes Dione og nød sin pensionist tilværelse i fulde drag!

Desværre fik Dione en alvorlig infektion og måtte aflives i en alt for tidlig alder den 19. januar 2017.