You are here :: Katte / Cats Athene*


EP. EC. Hindkjær’s Athene - OCI b 24, chokolade spotted Ocicat, født 18. november 2004 - *4. juli 2017. Se stamtavle her


Fra vores første kuld valgte vi at beholde Athene – dels fordi hun var aldeles henrivende, og dels fordi vi ønskede at beholde én efter Bobo, og dermed have mulighed for også at arbejde videre med hans linje. Athene var en charmerende lille skønhed, med utroligt smukke farver og et meget fint og korrekt mønster med forholdsvis små spotter. Hun lignede sin mor Carla meget af sind, og sin far Bobo af ydre.

Hindkjær’s Athene, født 18-11-2004, chokolade spotted Ocicat, OCI b 24


Athene var meget kærlig og kontaktsøgende, og kom utallige gange i løbet af en dag og krævede at blive kærtegnet og snakket med. Som killing var hun også den mest livlige og aktive blandt sine søskende, og den første til at klatre og springe ud af ”kravlegården”! Om natten yndede hun – ligesom sin mor Carla – at ligge under dynen, hvor hun spandt højlydt! Athene havde også et dejligt temperament på udstillinger, hvor hun gik hele vejen både som fertil og som kastrat. Hun opnåede utallige Nomineringer og en hel del BIS titler, og var flere gange placeret på JYRAKs Top-lister.

Athene er mor til vores D-kuld, som kun bestod af én killing - nemlig vores Daphne, som vi naturligvis har beholdt. Athene fortsatte sin tilværelsen her i huset som kastrat, hvor hun havde en helt sælig status som den første kat af vores eget opdræt!

Med tiden udviklede Athene desværre cancer i mælkekirtlerne, som det ofte ses hos fertile katte, der har fået p-piller i en nogle år. I juli 2017 fik Athene derfor lov at sove ind i en alder af knap 13 år.